Nya Slussen I Stockholm

Bladet symboliserar att KO Mätteknik värnar om miljönBladet symboliserar att KO Mätteknik värnar om miljönBladet symboliserar att KO Mätteknik värnar om miljönBladet symboliserar att KO Mätteknik värnar om miljönBladet symboliserar att KO Mätteknik värnar om miljönBladet symboliserar att KO Mätteknik värnar om miljön

Varför du bör välja oss

KO Mätteknik logga

Nya Slussen Stockholms knutpunkt.

Arbetet fortsätter och vi är stolta över att fortsätta med Skanska efter tre år. Slussen blir Stockholms centrum för både människor och alla typer av trafikanter.

Den nya Gyllene bron skeppades från Kina och installerades kort efter att grunden noggrant byggts av erfarna geodetiska ingenjörer och tekniker. Slussportarna är också mycket exakt fixerade så att de glider lätt och inte orsakar för mycket ljud för de boende i närområdet. Man fick också bygga en ny sluss eftersom risken för översvämning i Mälardalen var orimligt stor.

Konstruktionen beräknas hålla i 100 år och är klimatstyrd så att den inte påverkar miljön, där Gamla Stan som är en kulturellt känslig miljö.

Vi sköter även alla drönarflygningar för att skapa en ortobild av området som ger en tydlig bild av projektet och själva byggprocessen.

Vi ansvarar även för avvägningen av den känsliga delen av Gamla Stan intill projektet. digitalt precisionsinstrument med en noggrannhet på en tiondels millimeter.

Läs Mer!

Most Recent Entries