Täby nya kommunhus

Bladet symboliserar att KO Mätteknik värnar om miljönBladet symboliserar att KO Mätteknik värnar om miljönBladet symboliserar att KO Mätteknik värnar om miljönBladet symboliserar att KO Mätteknik värnar om miljönBladet symboliserar att KO Mätteknik värnar om miljönBladet symboliserar att KO Mätteknik värnar om miljön

Varför du bör välja oss

KO Mätteknik logga
KO Mätteknik är med och utför utsättning och inmätning på Täby nya kommunhus

Täby nya kommunhus

Kommer bli en maffig byggnad på 9000 kvadratmeter med guldfärgad fasad och öppna plan med glaspartier.

I anläggningsarbetet ingår bland annat att schakta bort jord och berg för att göra plats åt ett underjordiskt tvåvåningsgarage. Hela 26 000 kubikmeter ska bort, vilket innebär både sprängning och sågning i berget.

Intill bygget ligger Täby sjukhus och biblioteksbyggnaden, det är väldigt vibrationskänsligt därav blir det sågning av berget.

Most Recent Entries